Renholdstjenester

Rengjørings tjenesten renhold hjemme hjelper til med å opprettholde en ren og hygienisk atmosfære i hjemmet ditt.Les mer

Flyttevask, også kjent som utflyttingsvask, er en grundig rengjøring av boligen din når du forlater den. Målet er å etterlate boligen i god stand for neste beboer eller for å oppfylle leiekontrakten.

En grundig flyttevask kan bidra til å sikre en jevn overgang og et godt rykte som leietaker eller selger.


Les mer

Vårt dedikerte team fokuserer på detaljer for å sikre et grundig resultat som du vil sette pris på. Vi tror at et rent miljø bidrar til trivsel, og derfor velger vi skånsomme og miljøvennlige rengjøringsmetoder.Vi fokuserer ikke bare på renhold, men også på å skape en behagelig og frisk atmosfære for deg.


Les mer

Vedlikeholdstjenesten fasaderengjøring er viktig for å opprettholde utseendet og integriteten til bygningens ytre overflate.Les mer

Byggrengjøring er en viktig prosess som gjennomføres etter byggearbeid for å fjerne byggestøv, rester av materialer og annet skitt.

Riktig byggrengjøring bidrar ikke bare til et estetisk tiltalende resultat, men det skaper også et trygt og helsefremmende miljø.Les mer

Regelmessig renhold forebygger smitte og bidrar til å opprettholde et sunt inneklima.

Washpoint bidrar med rengjøringsarbeid slik at deres bedrift har ett rent og hyggelig innemiljø.Les mer

Kontorrengjøring er essensielt for å opprettholde et sunt og produktivt arbeidsmiljø. Et rent kontor og fellesarealer bidra til å skape et trivelig og effektivt arbeidsmiljø.


Les mer

Vi er allsidige når det gjelder renholdsoppdrag knyttet til rengjøring og orden, og står klare til å ta på oss ulike utfordringer.


Les mer

Washpoint er opptatt av å gi beboere en enklest mulig hverdag. Vi hjelper dere til å holde bygget og fellesområder rent til enhver tid, slik at beboere kan gripe hverdagen istedet for å fokusere på vasken.
Les mer

Sammen Skaper Vi Renhet og Komfort – Skreddersydde Rengjøringstjenester for Ditt Behov!

Vi skreddersyr våre renholdstjenester for å møte dine spesifikke krav. Enten det er kontorrengjøring, flyttevask, fasadevask eller noe annet, tilpasser vi våre tjenester for å sikre at du får akkurat det du trenger.

Vårt erfarne team av rengjøringseksperter har kompetanse innen ulike områder av renhold. Fra grundig kontorrengjøring til spesialisert byggvask, har vi kunnskapen som kreves.

Vi bryr oss om miljøet og bruker miljøvennlige rengjøringsmetoder og produkter. Dette sikrer ikke bare rene omgivelser, men også en bærekraftig tilnærming til renhold.

Hos Washpoint tror vi på samarbeid for å levere skreddersydde renholdsløsninger som passer perfekt til dine behov. Vi forstår at hvert miljø er unikt, og derfor jobber vi sammen med deg for å finne den optimale løsningen som ikke bare oppfyller, men overgår dine forventninger.

Anita
Magne
Per
Gunhild
Aleksander

motta nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og sikre deg eksklusive tilbud og vasketips før resten av verden!


Les vår personvernserklæring

 
 
JA
 
 
unsplash