KONTORRENHOLD OG LOKALE RENGJØRING FOR BEDRIFTER

Skap et Trivelig og Hygienisk Arbeidsmiljø

Vi forstår at et rent kontor ikke bare handler om estetikk, men også om trivsel og helse. Med vår dedikerte kontorrengjøringstjeneste legger vi vekt på å skape et rent og innbydende arbeidsmiljø for din bedrift.

Gi dine ansatte et rent og trivelig arbeidsmiljø med vår kontorrengjøringstjeneste. Ta kontakt med oss i dag for å skreddersy en renholdsplan for ditt kontor som passer med dine behov!

Hva Inkluderer kontorRENHOLD?

  • Gulvvask i alle tilgjengelige rom: Vi tar hånd om gulvene for å sikre en feilfri overflate. Dette inkluderer støvsuging og mopping etter behov.

  • Støvsuging av sofaer, gulv og tepper: Enten det er kontorgulv, tepper eller sofagrupper, sørger vi for at støv og rusk fjernes grundig.

  • Vask av kjøkkenområder: Vi tar ansvar for kjøkkenet, inkludert rengjøring av benker, bord, platetopp og servant. Et hygienisk kjøkken bidrar til et trygt arbeidsmiljø.

  • Arbeidsplassrengjøring av alle lett tilgjengelige flater: Dette inkluderer alle overflater som skrivebord, hyller, og andre arbeidsområder. 

  • Toalett- og badrengjøring: Vårt team tar seg av WC, speil, armaturer, dusj og/eller badekar. Grundig rengjøring av sanitære fasiliteter er nøkkelen til et hygienisk kontormiljø.

Støvtørking
Støvsuging/vask av gulv

Tømme søppel
Vask av toalett

Støvtørking
Støvsuging/vask  av gulv

Støvtørk av skjermer
Vask av toalett
Ta ut av/sette inn i oppvaskmaskinen
Tømme søppel
Fylle på med toalettpapir og såpe

sKREDDERDYDDE LØSNINGER - VELG SELV

Støvtørking
Støvsuging/vask av gulv

Støvsuging av sofa
Vask av toalett

Vask av hvitevarer utvendig
Støvtørk av skjermer 
Ta ut av/sette inn i oppvaskmaskinen 
Tømme søppel
Innkjøp og/eller påfyll av toalettpapir og såpe

Vask av håndtak og lysbrytere
Vanne blomster 
Vask utenfor normaltid

Motta et uforpliktende tilbud

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvorfor Velge oss?

  • Regelmessig kontorrenhold: Vi tilbyr skreddersydde avtaler for regelmessig renhold, slik at ditt kontor alltid er i topp stand.

  • Forebygging av smitte: Vår bedriftsrenhold tjeneste fokuserer på hygieniske standarder som bidrar til å forebygge smitte og opprettholde et sunt inneklima.

  • Profesjonelt team: Våre erfarne rengjøringseksperter er opplært til å håndtere kontorlokaler med presisjon og effektivitet.

  • Miljøvennlige produkter: Vi benytter kun miljøvennlige produkter for å sikre din helse.

Vi tilbyr også vindusvask som fast eller periodevis avtale

unsplash