ANDRE RENHOLDSOPPDRAG

Våre tjenester

Vindusvask


Er vinduene dine preget av støv, smuss og fingeravtrykk? Ser du etter en grundig og profesjonell vindusvask som gir deg klart utsyn og friskt lys? Da er du på rett sted!

Vi hos Washpoint er stolte av å tilby en spesialisert vindusvasketjeneste som gir dine vinduer den omsorgen de fortjener. Enten det er utvendig eller innvendig, med eller uten sprosser, har vi det nødvendige utstyret og ekspertisen for å få dine vinduer til å skinne igjen.

Rens av møbler og tepper


Har sofaen din sett bedre dager? Er teppene eller stolene i behov av en frisk start? Vi er her for å bringe nytt liv til dine møbler med vår skreddersydde rensingstjeneste!

.

VISNINGSVASK


Når det kommer til salg av bolig, er det førsteinntrykket avgjørende. En ren og innbydende bolig kan ha stor innvirkning på potensielle kjøpere, og det er her vår spesialiserte visningsvask kommer inn i bildet.

desinfisering


Vi tar sikkerheten til dine ansatte og kunder på alvor. Derfor inkluderer vår omfattende rengjøring også desinfeksjon av alle berøringspunkter og kontaktflater i dine kontorlokaler.

.

Hovedrengjøring


Vår hovedrengjøringstjeneste er skapt for å gi ditt hjem eller kontor en komplett og forfriskende makeover. Vi går utover det vanlige, med fokus på detaljer og grundighet for å sikre at ingenting overses

Trappevask


Vi forstår at en ren og velstelt trappeoppgang er essensiell for trivsel og et positivt miljø i ditt bygg. Med vår dedikerte trappevasktjeneste tar vi på oss ansvaret for å holde bygget og fellesområder rene, slik at beboerne kan fokusere på det som virkelig betyr noe – deres daglige liv.

motta nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og sikre deg eksklusive tilbud og vasketips før resten av verden!


Les vår personvernserklæring

 
 
JA
 
 
unsplash