TRYGGERE MILJØ MED VÅR DESINFISERINGSTJENESTE

Reduser Smitterisikoen i Ditt Arbeidsmiljø!

Vi tar sikkerheten til dine ansatte og kunder på alvor. Derfor inkluderer vår omfattende rengjøring også desinfeksjon av alle berøringspunkter og kontaktflater i dine kontorlokaler. Gi dine ansatte og kunder ekstra trygghet med vår desinfiseringstjeneste. Ta kontakt med oss i dag for å implementere en desinfiseringssplan som passer din virksomhet!

Hva Inkluderer Vår Desinfiseringstjeneste?

  • Desinfeksjon av Berøringspunkter: Vi anvender effektive desinfeksjonsmidler på dørhåndtak, lysbrytere, tastaturer, mus, telefoner og andre overflater som ofte berøres.

  • Desinfeksjon av Kontaktflater: Alle flater som bord, rekkverk, skrivebord, og andre steder hvor ansatte eller kunder kan komme i kontakt, blir grundig desinfisert.

  • Anbefales opptil to til tre ganger i året: Vi anbefaler desinfisering av berøringspunkter og kontaktflater opptil to til tre ganger i året. Dette er en proaktiv tilnærming for å redusere smitterisikoen og opprettholde et tryggere arbeidsmiljø

Hvorfor Velge Vår Desinfiseringstjeneste?

  • Fokus på Smitteforebygging: Vår desinfiseringstjeneste er rettet mot å forebygge spredning av smitte, spesielt i miljøer med høy trafikk.
  • Profesjonelle Desinfeksjonsmidler: Vi bruker effektive og godkjente desinfeksjonsmidler som sikrer grundig og pålitelig desinfeksjon.
  • Skreddersydd Frekvens: Vi tilpasser frekvensen av desinfiseringen basert på behovene til ditt arbeidsmiljø.
unsplash